Flexibel èn stabiel,

dankzij 20 jaar ervaring

Home » Nieuws

Nieuws

Nieuwe vrachtwagen

Nieuwe vrachtwagen

Heeft u de nieuwe vrachtwagen al zien rijden? Vorige week heeft Bestplant geproost op de nieuwe vrachtwagen die ingezet zal worden om onze mooie luchtzuiverende planten in topconditie naar onze afnemers te brengen.

Lees meer
Work in progress!

Work in progress!

Op de Casembrootlaan wordt gestaag doorgewerkt aan het leidingwerk en de basis voor een optimaal klimaat voor de teelt van onze luchtzuiverende planten!

Lees meer
Certificering MPS

Certificering MPS

Ook dit jaar hebben wij de certificaten van MPS-ECAS in ontvangst mogen nemen voor onze duurzame bedrijfsvoering! Hierbij zijn onze operationele processen geborgd en is er volop aandacht voor de milieutechnische- en sociale aspecten binnen onze bedrijfsvoering.

Lees meer
Teamwork makes the dream work

Teamwork makes the dream work

WPS & Bestplant bieden Team Westland een cheque aan ter waarde van 4.000 euro onder het motto ‘’Teamwork makes the dream work’’! Want niet alleen professioneel gaan WPS & Bestplant uitdagingen met elkaar aan. Zij hebben daarnaast nog een gemeenschappelijk doel…

Lees meer
Westland Break Out bij Bestplant

Westland Break Out bij Bestplant

Het sportieve team van Bestplant, jong en oud, partners en (klein)kinderen hebben zich op zaterdag 19 juni 2021 ingezet voor de fantastische actie ter ondersteuning van Team Westland tijdens Westland Break Out. Het was een sportieve maar bovenal leuke middag die gezellig is afgesloten met een drankje en een BBQ.

Lees meer
De groei zit erin!

De groei zit erin!

En niet alleen bij onze onderscheidende planten, maar ook als organisatie heeft Bestplant een enorme groei doorgemaakt. En deze groei stopt niet bij onze producten en organisatie alleen, ook onze medewerkers groeien mee!

Lees meer
Bestplant 100% digitaal

Bestplant 100% digitaal

In mei 2020 startte Royal FloraHolland met Floriday een campagne om kwekers tot vergaande digitalisering te bewegen. Het belang van die vergaande digitalisering én de campagne sprak Bestplant aan. Met groot enthousiasme werden de schouders onder deze verbeterslag gezet en met resultaat. Bestplant was tijdig 100% digitaal operationeel!

Lees meer
Duurzaam warm bij Bestplant

Duurzaam warm bij Bestplant

In november 2019 was het zo ver, Kwekerij Bestplant werd aangesloten op het aardwarmteproject Vogelaer. Met deze aanpassing in het warmtenet is een deel van de kwekerij overgestapt op duurzame en milieuvriendelijke verwarming. Een antwoord op de steeds relervanter wordende maatschappelijke vraag. Met deze stap bouwt Bestplant verder aan een duurzame toekomst.

Lees meer