Flexibel èn stabiel,

dankzij 20 jaar ervaring

Home » Nieuw logo voor Bestplant

Nieuw logo voor Bestplant

Vertrouwen en kwaliteit, dat zijn de kernwaarden van Bestplant. Kwaliteit in product, in levering en in klantcontact. Die kwaliteit uit zich in het vertrouwen van Bestplant in de samenwerking met hun leveranciers en klanten. En uiteraard in het vertrouwen dat Bestplant krijgt.

Professionalisering Bestplant
De nieuwe stijl van Bestplant is een logisch vervolg op de verdere professionalisering van het bedrijf. Met het plaatsen van een nieuwe stip op de horizon zijn alle pijlen op de toekomst gericht. Het vaste bezoekadres en postadres is verhuisd naar de Middenweg en Laurens van Dijk en Patrick Zuidgeest zijn de bekende gezichten van Bestplant.

De nieuwe, herkenbare huisstijl van Bestplant is doorvertaald in een transparante en overzichtelijke website, duidelijk zichtbare gevelbelettering, een rijdend billboard van een vrachtwagen en uiteraard het briefpapier en de visitekaartjes.

Bestplant kiest voor korte lijnen. Zij zijn goed bereikbaar en hebben altijd een antwoord op uw vraag. Bel voorafgaand aan een bezoek op de kwekerij, dan staat de koffie klaar.