Spathiphyllum op z’n best,

Hortensia op z'n mooist

Spathiphyllum op z’n best,

Hortensia op z'n mooist

Spathiphyllum op z’n best,

Hortensia op z'n mooist

Spathiphyllum op z’n best,

Hortensia op z'n mooist

Home » Bestplant komt met merk Spa.Bestplant komt met merk Spa.

Bestplant komt met merk Spa.

Kwekerij Bestplant uit Poeldijk gaat haar allerzwaarste Spathiphyllum onder de merknaam Spa. op de markt brengen. Op de Royal FloraHolland Trade Fair wordt het merk Spa. onthuld.

Door een aangepast teeltproces weet Bestplant uit Poeldijk Spathiphyllum van een nog zwaardere kwaliteit te kweken. Er was behoefte aan een eigen merk voor deze planten, zodat de eersteklas Spathiphyllum kenbaar gemaakt worden. Met merk Spa. bij deze Spathiphyllum staat bekend om zijn zuiverende werking en onderscheidt zich door zijn de brede donkere bladeren, stevige dikke bloemstelen, grote helderwitte bloemen en het robuuste formaat. Geheel passend in de huidige tijdsgeest is er een eigentijdse uitstraling ontwikkeld voor deze Spa.-planten. De potcover en het bijpassende etiket geven het product een frisse, zuivere én hippe sfeer.

Bestplant heeft zich laten inspireren door de eigenschappen van de plant en richt tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in straat 27 van hal 2 een verfrissende promotieplek in. Bezoekers van de stand kunnen tijdens deze introductie zich informeren over Spa. en tegelijkertijd alle drukte en prikkels van de beurs loslaten in de groene oase. Het speelse Spa. badeendje die klanten van Bestplant hebben ontvangen, geeft een knipoog naar de frisse introductie van het nieuwe merk. Op de Royal FloraHolland Trade Fair wordt Spa. fris onthuld.

Bestplant
Kwekerij Bestplant focust zich al meer dan twintig jaar op Spathiphyllum, Hortensia en Begonia. De Spathiphyllum wordt jaarrond geteeld, in ruim 5 ha. kassen. De planten worden er geproduceerd in de grote potmaten 17 tot 24 cm. Bestplant is lid van de kwekerscollectief Air So Pure.

Meer informatie over het merk Spa.? Klik op onderstaande link: